Tools Mechanic (full time, locatie Rotterdam-Europoort)

Maakt jou niets trotser dan (verhuur)gereedschappen na uitvoering van controles, onderhoud of reparatie weer optimaal functionerend voor onze klant gereed te hebben? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Wie ben jij?
Je bent een ervaren monteur, die met jouw kennis en kunde al ons (verhuur)gereedschap naar behoren weet te onderhouden en repareren. Met jouw technische achtergrond en vindingrijkheid weet jij voor bijna alles wel een correcte en veilige oplossing te vinden. De werkzaamheden aan pneumatisch gereedschap worden uitgevoerd in onze werkplaats in Rotterdam-Europoort.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren o.a. het:
• achterhalen van de oorzaak van niet (correct) functionerend (verhuur)gereedschap, het verrichten van reparatie-, onderhouds- en keuringswerkzaamheden aan deze (verhuur)gereedschappen (controleren,
reinigen, repareren, assembleren, testen en keuren).
• correct en volledig invullen van werkorders (registratie van onderdelen, werkzaamheden en arbeidstijd).
• het werken aan de hand van opgestelde procedures en checklists en het naleven van geldende procedures en werkinstructies conform ISO/VCA-richtlijnen, SIR, etc.
• meewerken aan en verbeteren van werkinstructies.

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:
• gedegen technische kennis en affiniteit;
• vindingrijkheid en een oplossend vermogen;
• kwaliteitsbewustzijn;
• accuraat en nauwkeurig;
• planning en organisatievermogen.
Jouw kennis en ervaring:
• MBO werk- en denkniveau;
• VCA diploma (of bereid deze te halen);
• heftruck certificaat (of bereid deze te halen);
• enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in de verhuurbranche is een pre.

Wie zijn wij?
Middenin de Europoort vind je onze verhuur bedrijven Zeevenhooven Air B.V. en Hoist International B.V. die, ieder met een eigen specialiteit, opereren binnen de (petro)chemie, industrie, energiecentrales en scheepvaart en transport.

Zeevenhooven Air is dé marktleider in verhuur van ademluchtapparatuur, persluchtconditionerings-
apparatuur, gereedschappen en mobiele compressoren. Naast een moderne huurvloot heeft Zeevenhooven Air een eigen werkplaats en een mobiele servicedienst.

Hoist International is full-service hef- en hijsmiddelen specialist en onderscheid zich door het totale pakket van verhuur, onderhoud en verkoop. Service en betrouwbaarheid staan daarbij centraal.
Hoist International verhuurt en verkoopt een groot assortiment hef- en hijsmiddelen, waarbij tevens het gehele onderhoud voor de klant uit handen genomen kan worden.

Naast de vestiging in Rotterdam Europoort, werkplaats in Rozenburg, hebben wij locaties in Beverwijk, Pernis, Groningen en Sittard. In Duitsland zijn we gevestigd in Bochum en Hamburg.

Wat bieden wij?
Een fulltime positie als Tools Mechanic binnen een innovatieve organisatie waar eigen initiatief en ontwikkeling gewaardeerd wordt. We bieden je een uitstekend basissalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals tenminste 27 vakantiedagen, een collectieve ziektekostenregeling én een studiekostenregeling. Je krijgt volop de ruimte om je (verder) te ontwikkelen.

Enthousiast?
Spreekt onze vacature jou aan? Mail dan je motivatie en CV naar Manon Amoureus (HR Manager) via manon.amoureus@zeevenhooven.nl.