Ons bedrijf

Zeevenhooven Air bestaat al sinds 1942 en heeft zijn origine in het ontwikkelen en leveren van ademluchtapparatuur. Door de uitbreiding van zijn producten- en dienstenportfolio is Zeevenhooven Air doorgegroeid tot de fullservice partner die het bedrijf vandaag de dag is.


Zeevenhooven Air komt met zijn persluchtcompressoren, ademluchtapparatuur en aanvullende services tegemoet aan de klantbehoefte om continuïteit te waarborgen en veiligheid van medewerkers zeker te stellen.


Om de beste producten en service te kunnen leveren, vinden we het belangrijk om zelf de kennis, kunde en middelen in huis te hebben. Zo heeft Zeevenhooven Air een hoge beschikbaarheid van compressoren en apparatuur. Ook denken onze servicegerichte specialisten mee met de klant vanaf het moment van ontwerp tot uitvoering en onderhoud.

Vanuit onze geschiedenis als ontwikkelaar van ademluchtapparatuur zit ontwikkeling en verbetering in ons DNA. We kijken daarom altijd of we klanten beter van dienst kunnen zijn, onze producten verder kunnen ontwikkelen en hoe we de kwaliteit van onze materialen nog verder kunnen opschroeven.

Het hoofdkantoor van Zeevenhooven Air staat in Rotterdam Europoort en is eenvoudig te bereiken voor een groot deel van onze klanten. Zij zijn voornamelijk werkzaam in (petro)chemie, energiecentrales, scheepvaart, transport en industrie.