Groter pand, professionalisering organisatie op locatie Sittard Zeevenhooven Air

Groter pand, professionalisering organisatie op locatie Sittard Zeevenhooven Air

Zeevenhooven Air en zusterorganisatie Hoist International betrekken volgend jaar een nieuw pand in Sittard. De aanleiding voor de verhuizing is de groei van de activiteiten van beide organisaties. ‘Het nieuwe pand wordt drie keer zo groot’, vertelt Rob Schaekens, accountmanager bij locatie Sittard. ‘Niet alleen qua ruimte gaan we erop vooruit, maar ook kunnen we onze processen verbeteren zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen.’

Zeevenhooven Air en Hoist International zitten momenteel in een pand met een loods van 300 m2 en geen buiten. De nieuwe locatie gaat er qua ruimte én professionaliteit flink op vooruit. Zo krijgt het pand een werkplaats van 250 m2, een magazijn van 300 m2 en een buitenterrein van 400 m2. Ook wordt in de werkplaats een 5ton-bovenloopkraan aangebracht en komt er een milieubak waar materialen milieuvriendelijk gereinigd kunnen worden.

De samenwerking tussen Zeevenhooven Air en Hoist International krijgt door het nieuwe pand eveneens een nieuwe stimulans. De twee organisaties bedienen bedrijven in en om Sittard, veelal in de chemie, maar ook in het Ruhrgebied. Het nieuwe pand moet in het tweede kwartaal van 2019 klaar zijn.

Wilt u weten hoe we u kunnen ondersteunen met onze kwalitatieve ademluchtunits en compressoren? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek!