Certificering gebruik ALCU nu ook bij Zeevenhooven Air Sittard

Certificering gebruik ALCU nu ook bij Zeevenhooven Air Sittard

Waar het gebruik van de Ademlucht Combinatie Unit (ALCU) eerder alleen in Rotterdam werd gecertificeerd, biedt Zeevenhooven Air deze service nu ook in Sittard aan. Recentelijk heeft een klant uit die regio de instructie in Sittard afgenomen, waarvoor de deelnemers het certificaat hebben ontvangen. Zo waarborgt de klant de veiligheid van zijn medewerkers.

Tijdens de ALCU-training geven medewerkers van Zeevenhooven Air uitleg over de werking van de unit. Er wordt getoond welke taken de gebruiker van de unit moet uitvoeren om de veiligheid van de medewerkers aan de andere kant van de lijn te waarborgen. Als de stappen succesvol zijn doorlopen, dan ontvangt de deelnemer een certificaat.

Nu de training en certificering ook in Sittard worden aangeboden, wordt het aantrekkelijker voor klanten uit die regio om medewerkers aantoonbaar bekwaam te maken. De eerste deelnemers hebben de training al succesvol afgerond.

Wilt u de veiligheid van uw medewerkers garanderen tijdens het gebruik van de ALCU? Neem contact op en vraag de training aan!