Logistiek medewerker verhuurhal

Ben jij een Logistiek medewerker die van aanpakken weet? Dan spreekt onze vacature voor Logistiek medewerker verhuurhal je vast aan!

Wie ben jij?
Je zoekt een afwisselende functie waarbij je interesse in logistiek en techniek in de praktijk kunt brengen. Je werkt graag met je handen en bent servicegericht en staat voor kwaliteit. Je beschikt over:

• MBO werk- en denkniveau;
• Technische kennis en affiniteit;
• Enige werkervaring in een soortgelijke functie en/of branche;
• In bezit van VCA en heftruckcertificaat of bereid deze te behalen;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Daarnaast ben je leergierig en in staat zelfstandig te werken.

Wat ga je doen?
Als Logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het innemen en uitgeven van verhuurmateriaal. Je bewaakt de kwaliteit van het materiaal en rapporteert eventuele afwijkingen.

Je werkzaamheden bestaan verder uit:
• Controleren van uit te geven verhuurmateriaal op volledigheid, werking en tekortkomingen.
• Schoonmaken, 1e lijns reparatie en testen van luchtgereedschappen.
• Samenstellen, reinigen, oprollen en testen van adem- en werkluchtslangen.
• Administratief verwerken van de verhuurbewegingen m.b.v. een scanner.

Wie zijn wij?
Middenin de Europoort vind je onze verhuur bedrijven Hoist International BV en Zeevenhooven Air BV die, ieder met een eigen specialiteit, opereren binnen de (petro)chemie, industrie, energiecentrales en scheepvaart en transport.

Zeevenhooven Air is dé marktleider in verhuur van ademluchtapparatuur, persluchtconditionerings-
apparatuur, gereedschappen en mobiele compressoren. Naast een moderne huurvloot heeft Zeevenhooven Air een eigen werkplaats en een mobiele servicedienst.

Hoist International is fullservice hef- en hijsmiddelen specialist en onderscheid zich door het totale pakket van verhuur, onderhoud en verkoop. Service en betrouwbaarheid staan daarbij centraal.
Hoist International verhuurt en verkoopt een groot assortiment hef- en hijsmiddelen, waarbij tevens het gehele onderhoud voor de klant uit handen genomen kan worden.

Naast de vestiging in Rotterdam Europoort, werkplaats in Rozenburg, hebben wij locaties in Beverwijk, Pernis, Groningen en Sittard. In Duitsland zijn we gevestigd in Bochum en Hamburg.

Wat bieden wij?
Een full time positie als Logistiek medewerker binnen een innovatieve organisatie waar eigen initiatief en ontwikkeling gewaardeerd wordt. We bieden je een uitstekend basissalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals tenminste 27 vakantiedagen, een collectieve ziektekostenregeling én een studiekostenregeling. Je krijgt volop de ruimte om je (verder) te ontwikkelen.

Reageren?
Spreekt de vacature van Logistiek medewerker je aan? Mail dan je motivatie en CV naar Manon Amoureus (HR Manager) via manon.amoureus@zeevenhooven.nl.